El Servei Integral d’Ocupació del Consell Comarcal presta el servei mitjançant atenció virtual

Consell Comarcal de la Selva
Consell Comarcal de la Selva. Foto: laselva360

El Servei Integral d’Ocupació del Consell Comarcal de la Selva es continua prestant aquests dies de forma virtual donades les restriccions de mobilitat dictades a través de l’estat d’alarma per la pandèmia del coronavirus. L’atenció personal ha quedat suspesa però el servei funciona a través de tutories online i assessoraments per telèfon o correu electrònic.

Les persones dels municipis d’Anglès, Sant Hilari Sacalm, Sils i Vilobí d’Onyar poden posar-se en contacte amb el tècnic Roberto Colina, mitjançant el correu electrònic rcolina@selva.cat o bé al telèfon 600 904 153.

Pel que fa les poblacions de Breda, Fogars de la Selva, Massanes i Santa Coloma de Farners, aquelles persones que vulguin posar-se en contacte amb el servei ho poden fer amb la tècnica Christelle Angulo, mitjançant el seu correu electrònic és cangulo@selva.cat o bé el telèfon 600 90 41 50.

Finalment, aquelles persones d’Hostalric i Tossa de Mar que vulguin posar-se en contacte amb el servei ho poden fer amb la tècnica Aïna Pica mitjançant el correu apica@selva.cat o bé el telèfon 600 90 41 60.

Aquesta manera de treballar es mantindrà fins que el govern de l’Estat decreti el final de l’estat d’alarma. Des de l’ens selvatà demanen en un comunicat “la col·laboració de tothom per sortir d’aquesta situació”.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*