El TSJC ordena que s’aturin les obres de prolongació de l’autopista C-32

Aturem C32
Pancarta de la plataforma Aturem C32. Foto: Plataforma.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha ordenat aquest dimecres que s’aturin de forma cautelar les obres de prolongació de l’autopista C-32 entre Blanes i Lloret de Mar. La plataforma Aturem la C-32 va demanar l’aplicació de mesures cautelars que finalment han estat acceptades i entren en vigor aquest dijous.

Segons avança Catalunya Informació citan fonts de l’ACN, la interlocutòria del TSJC posa l’accent en el nou estudi d’impacte ambiental que va permetre començar els treballs previs, amb tales d’arbres al paratge del Vilar, entre altres zones.

El TSJC conclou que l’estudi ambiental del traçat no s’ajusta a la Llei del Canvi Climàtic i fa aturar les obres ja que si la sentència donés finalment la raó als ecologistes, la carretera no es podria desfer.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Blanes ha convocat als mitjans de comunicació per al proper divendres al matí. La convocatòria fa referència a una “declaració institucional en relació al projecte de prolongació de l’autopista C-32” i informa de la presència de representants de la plataforma Aturem la C-32.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*