Els Mossos reforçaran la vigilància a la Selva interior

Reunió de comandaments policials, Ajuntament i veïns a Vilobí. Foto: Aj. Vilobí
Reunió de comandaments policials, Ajuntament i veïns a Vilobí. Foto: Aj. Vilobí

Els Mossos d’Esquadra han posat en marxa un dispositiu per reforçar la presència d’agents als municipis de la Selva interior per tal de posar fi als darrers robatoris que s’han registrat a Sant Dalmai i Santa Coloma de Farners i que han generat una certa alarma social.

Aquest augment de presència policial, que està coordinat amb les policies locals i vigilants municipals, és una de les mesures que es van comunicar als veïns de Vilobí d’Onyar en el transcurs d’una reunió amb els comandaments policials i l’alcaldessa de la població. En el cas de Vilobí els vigilants municipals també canviaran els seus torns de treball per tal de tenir presència al carrer durant més hores.

L’alcaldessa de Vilobí, Cristina Mundet, ha explicat que durant la reunió es va transmetre als veïns “tranquilitat i serenor i es van donar consells d’autoprotecció”. L’alcaldessa ha agraït “el compromís” dels veïns amb aquest tema.

Per altra banda, aquest dijous ha tingut lloc una altra reunió a Sils a la que han assistit representants dels veïns i comandaments policials. Segons expliquen des de l’Ajuntament, en aquesta reunió també es va informar de l’augment de la presència de Mossos d’Esquadra i Policia Local a diversos punts de la població. En el cas de Sils, també s’incrementaran les patrulles conjuntes dels dos cossos de seguretat.

A més, l’Ajuntament de Sils demanarà al Consell Comarcal de la Selva que acceleri els tràmits per a la instal·lació de càmeres de seguretat que han adquirit diversos municipis a través d’una compra agregada. Des de l’Ajuntament també han demanat la celebració d’una Junta de Seguretat amb el Delegat del Departament d’Interior a Girona per tal de posar sobre la taula el reforç de la plantilla dels Mossos a la Selva interior i millores en la col·laboració amb la Policia Local.

La setmana passada els Mossos d’Esquadra van detenir quatre persones a Santa Coloma de Farners presumptament relacionades amb els darrers robatoris que han tingut lloc a la capital de la Selva.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*