Els oients del podcast de laselva360 valoren el servei amb un notable alt

Podcast notícies de la Selva
Podcast notícies de la Selva

El podcast diari de notícies comarcals que laselva360 distribueix diàriament per Whatsapp ha finalitzat la seva primera temporada amb nota. Els usuaris subscrits han valorat aquest servei amb un notable alt en una enquesta realitzada coincidint amb el final de la temporada, el passat 31 de juliol.

Concretament, més del 49% dels enquestats ha valorat el podcast diari d’actualitat comarcal amb un excel·lent mentre que prop del 42% ho ha fet amb un notable. Altres dades interessants que es desprenen de l’enquesta són que el 84% escolta el podcast a casa i, la majoria, (un 78%) ho fa cada dia.

També un percentatge entorn al 78% creu que la durada actual del podcast (2-3 minuts) és l’adequada per bé que un significatiu 18% creu que hauria de durar més. Per altra part, la majoria d’oients (més del 80%) creu que el contingut és l’adequat i el 18% ha trobat a faltar informació.

Nova temporada al setembre

Durant el mes d’agost el podcast de laselva360 no es produeix. La segona temporada arrencarà el proper 3 de setembre amb la mateixa essència però amb algunes novetats que persegueixen fer que l’oient sigui més protagonista. En aquest sentit, cada dia es felicitarà l’aniversari a tots aquells que ens ha facilitat la seva data de naixement i també s’articularà un sistema per poder escollir la cançó dels divendres.

El podcast de laselva360 va néixer a l’octubre del 2019 amb l’objectiu de difondre els continguts informatius del portal de notícies a través d’un format proper, no intrusiu i àgil. Cada dia, de dilluns a divendres a les 7 del matí, s’envia un àudio d’uns dos minuts de durada amb les notícies comarcals més rellevants en format breu que també es difón a través del web, la plataforma iVoox i Spotify.

Premi RAC a la Innovació i finalista dels Premis Carles Rahola

La iniciativa del podcast per Whatsapp de laselva360 ha estat reconeguda aquest 2020 pels professionals del sector. Al febrer el projecte va ser un dels dos finalistes dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local en la categoria de ‘millor informació digital’. Els premis Carles Rahola estan organitzats per la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes i la Diputació de Girona.

El podcast per Whatsapp de laselva360 també ha estat guanyador del Premi Innovació de la 20a edició dels Premis Ràdio Associació de Catalunya. L’acte de lliurament de premis està previst, si no hi ha canvis per l’evolució de la pandèmia, per al 8 d’octubre d’enguany.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*