L’empresa comarcal de residus Nora augmenta els serveis durant l’estat d’alarma

Hospital de Blanes
Hospital de Blanes. Foto: CC Selva

L’empresa comarcal de gestió de residus NORA ha incrementat aquests dies els seus serveis amb l’objectiu d’evitar contagis a la població. Entre les mesures que s’han adoptat hi ha l’augment dels rentats de carrers amb aigua a pressió i l’augment de l’aplicació de desinfectants en els rentats de contenidors.

L’empresa, que presta servei a la major part de municipis de la comarca de la Selva, també ha reorganitzat les rutes de recollida i ha incrementat els serveis oferts als centres hospitalaris.

Pel que fa a la prevenció de riscos entre els treballadors, s’han introduït protocols d’higiene i es mantenen fixos els grups de treball.

Per altra part, des de l’empresa han fet una crida a la població per tal de reduir l’ús de serveis no imprescindibles, com ara la recollida de trastos i el servei de deixalleria, assegurar-se que aquests serveis es mantenen actius en els seus municipis, emprar guants a l’hora de dipositar els residus a l’interior dels contenidors i guardar el torn per accedir a l’interior de les deixalleries.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*