En marxa el projecte ‘microxarxes de comerç local’

Microxarxes de comerç local Caldes de Malavella. Foto: CC Selva
Microxarxes de comerç local Caldes de Malavella. Foto: CC Selva

Aquest dimarts s’ha donat el tret de sortida a Caldes de Malavella al projecte Microxarxes de Comerç Local. Es tracta d’una iniciativa del Consell Comarcal de la Selva que té com a objectiu ” crear dinàmiques de cooperació i networking entre petits empresaris dels sectors serveis i comerç i ajudar-los en les seves activitats empresarials”, segons expliquen des del Consell Comarcal en un comunicat.

Inicialment participen deu poblacions de la comarca de la Selva: Amer, Anglès, Breda, Caldes de Malavella, Hostalric, Sant Hilari Sacalm, Santa Coloma de Farners, Sils, Vidreres i Vilobí d’Onyar. A cada municipi s’organitzaran tres trobades de networking dirigides als sectors del comerç, l’hostaleria i altres tipus de serveis, sempre amb la petita empresa com a focus.

Després s’organitzarà una trobada conjunta amb tots els empresaris per tal de posar en comú totes les necessitats i oportunitats amb l’objectiu de buscar sinèrgies i possibilitats de cooperació.

En una tercera fase s’organitzaran 5 trobades a la comarca de la Selva, amb l’objectiu que els petits empresaris de diferents municipis coneguin serveis i oportunitats que poden oferir-se entre ells.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*