ERC demana més temps perquè les famílies puguin decidir sobre la gestió dels menjadors

ERC Consell Comarcal
Grup d'ERC al Consell Comarcal de la Selva. Foto: ERC

El grup comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya al Consell Comarcal de la Selva ha demanat a l’ens comarcal que “reconsideri” el termini del 31 de maig que tenen les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPas) i Associacions de Families (AFAs) per respondre si es volen fer càrrec de la gestió directa del seu menjador escolar.

Els republicans expliquen en un comunicat que l’objectiu és  “cercar fórmules alternatives a les proposades fins ara i que permetin aquesta millor participació i qualitat en la gestió del menjador escolar”. També demanen que la situació actual es prorrogui per un any “per tal de dotar de responsabilitat jurídica a tots els convenis que avui en dia segueixen vigents”.

Per altra part, reclamen a l’ens comarcal que busqui “la complicitat necessària amb tots els agents implicats per aconseguir aquest objectiu d’excel·lència i qualitat”, en referència a la reclamació de les associacions per gestionar els menjadors de les escoles.

Informació relacionada
L’AMPA de l’escola Sant Salvador d’Horta vol continuar gestionant el menjador de l’escola

També creuen que “sembla un retrocés impedir la gestió indirecta a través de les AMPAs i AFAS dels menjadors escolars a la comarca de la Selva, tal com se’ls ha comunicat per escrit en la carta remesa des del Consell Comarcal”.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*