Èxit de la primera fira d’ocupació juvenil de la Selva

Fira d'ocupació juvenil de la Selva. Foto: Aj. Blanes
Fira d'ocupació juvenil de la Selva. Foto: Aj. Blanes

La primera edició de ‘TreballemGi’, la Fira d’Ocupació Juvenil de la Selva celebrada a Blanes el passat dijous ha estat un èxit de participació. Segons els organitzadors s’han fet gairebé 800 entrevistes de feina que s’havien concertat prèviament per cobrir 80 llocs de feina.

L’objectiu de la fira, la primera d’aquestes característiques de la comarca de la Selva i la tercera a la demarcació de Girona, ha estat facilitar la inserció laboral dels joves de 16 a 29 anys. A l’esdeveniment, celebrat a l’antiga escola Safa de Blanes, hi havia empreses del sector serveis, indústria, hostaleria, logística, alimentació i el tercer sector interessades en contractar personal.

També s’ha dedicat un espai per a l’oferta formativa que ofereixen diversos centres de formació i els participants han pogut prendre part en diversos tallers com un d’Scape Room que desenvolupar les habilitats de treballar en equip o un de videocurrículum entre altres.

La fira ha estat organitzada per la Cambra de Comerç de Girona amb la col·laboració dels ajuntaments de Blanes, Lloret, Tossa, Arbúcies, Sant Hilari Sacalm, Maçanet i Santa Coloma de Farners; i el suport del Consell Comarcal de la Selva i del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*