Gairebé un miler d’aturats més a la Selva durant l’octubre

Oficina de treball
Oficina de treball. Foto: Gencat

L’atur a la comarca de la Selva continua augmentant. Les dades d’ocupació del mes d’octubre analitzades per l’Observatori del Treball de la Generalitat de Catalunya indiquen que un total de 967 persones s’han quedat sense feina a la comarca durant el darrer mes. Són més de 700 que el setembre i novament les poblacions on el turisme té un pes destacat, com Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar, han tingut un pes destacat en aquest augment.

A Blanes, l’increment d’aturats ha estat de 373 persones i a Lloret de Mar de 395. A Tossa de Mar, l’increment ha estat més modest, de 83 persones. Altres poblacions on ha augmentat l’atur han estat Caldes de Malavella (22); Maçanet de la Selva (20) i Sils (15). En canvi, l’atur ha baixat a Arbúcies (-4); Massanes (-3); Fogars de la Selva i Sant Feliu de Buixalleu (-2) i Sant Julià del Llor i Bonmatí i Vidreres (-1).

Ara, el número total de persones que busquen feina a la comarca de la Selva se situa en 8.981 persones, el que situa la taxa de desocupació comarcal en un 10,32%.

Per municipis, la taxa de desocupació és molt desigual i oscil·la entre el 2,70% de Susqueda o el 5% de Brunyola i el 19,44% de Massanes i el 16,23% de Riells i Viabrea.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*