Generalitat i Ajuntament de Blanes acorden seguir treballant en el projecte de l’escola Ventijol

El President Quim Torra i el conseller Josep Bargalló han visitat l'escola Ventijol de Blanes. Foto: Aj. Blanes
El President Quim Torra i el conseller Josep Bargalló han visitat l'escola Ventijol de Blanes. Foto: Aj. Blanes

El projecte d’ampliació de l’escola d’educació especial Ventijol de Blanes continua viu. Així ho han manifestat el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, el conseller d’Educació, Josep Bargalló i l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, que han fet aquest dimarts una visita oficial al centre. A la comitiva també hi havia la tinenta d’alcalde d’Educació, Olga López.

Durant la trobada posterior que han mantingut els responsables municipals i la Generalitat amb l’equip docent i l’AMPA s’ha deixat constància del compromís de les dues administracions de continuar treballant pel projecte d’ampliació de l’escola. Actualment la majoria dels alumnes (dos terços) provenen de diverses poblacions de la comarca de la Selva i només un terç de Blanes.

Una de les propostes que hi ha a sobre la taula és reconvertir el centre en un institut-escola, un fet que suposaria que les despeses de manteniment es repartirien entre l’Ajuntament de Blanes i la Generalitat.

Per altra part, el govern de la Generalitat continua treballant per fer realitat la construcció d’una nova escola a Santa Coloma de Farners.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*