Habiliten apartaments a Lloret per als sanitaris de l’Hospital de Blanes

Habiliten 14 apartaments a Lloret per als sanitaris de l'Hospital de Blanes. Foto: Aj. Lloret
Habiliten 14 apartaments a Lloret per als sanitaris de l'Hospital de Blanes. Foto: Aj. Lloret

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ens gestor de l’Hospital Comarcal de la Selva, i l’Ajuntament de Lloret de Mar han habilitat un total de  catorze apartaments del municipi perquè els sanitaris que ho sol·licitin hi puguin pernoctar i descansar en condicions òptimes.

Segons expliquen des de la Corporació en una nota de premsa “la mesura va destinada sobretot a aquells professionals que en el seu dia a dia han
d’assumir llargues distàncies entre el seu domicili habitual i el seu centre de treball”. “La iniciativa pretén alleugerir així la càrrega de mobilitat dins d’un context laboral complicat tant a nivell físic com emocional per fer front a la pandèmia”, afegeixen.

Aquest servei serà gratuït per als professionals sanitaris gràcies a un acord al que han arribat la Corporació, l’Ajuntament de Lloret, la gestora Alegria Hotels i la propietat dels Apartaments Bolero Park.

En la mateixa línia, la Corporació també ha posat a disposició dels professionals sanitaris, dels cossos policials i serveis d’emergència dues autocaravanes cedides gratuïtament per Autocaravanes Cervelló que estaran instal·lades davant del pàrquing de l’Hospital de Calella.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*