Hostalric acull el rodatge de la nova pel·lícula d’Isaki Lacuesta

Rodatge a Hostalric d'alguna escena de la nova pel·lícula del gironí Isaki Lacuesta. Foto: Aj. Hostalric
Rodatge a Hostalric d'alguna escena de la nova pel·lícula del gironí Isaki Lacuesta. Foto: Aj. Hostalric

Hostalric ha acollit el rodatge d’algunes escenes del film “Un año, una noche”, la nova pel·lícula del gironí Isaki Lacuesta. El rodatge es va gravar entre el 10 i el 13 de febrer a emplaçaments com els carrers Verge dels Socors i Major, la plaça dels Bous, la plaça de la Vila, els exteriors del Castell, el Bar Esplèndid i la Casa Can Llensa.

A finals del passat 2020 el Castell d’Hostalric va ser l’escenari de la filmació d’escenes de la sèrie “Los herederos de la Tierra”.

“Un año, una noche”

“Un año, una noche” està basada en el llibre “Paz, amor y Death metal” de Ramón González, supervivent de l’atemptat terrorista a la sala de concerts Bataclan de París. El repartiment compta amb actors nacionals i internacionals com Nahuel Pérez (“El profesor de persa” o “120 pulsaciones por minuto”), Noémi Merlant (“Retrato de una mujer en llamas” o “Curiosa”), Quim Gutiérrez (“Ventajas de viajar en tren” o “Primos”), Alba Guilera (“Trauma”) o Natalia de Molina (“Las niñas” o “Adiós”). A més, també hi participa el cantant C. Tangana, que debuta com a actor.

La pel·lícula narra la història de Ramón i Céline, una jove parella que assisteix al concert de Bataclan la nit del 13 de novembre de 2015. Durant l’assalt terrorista, Céline i Ramón aconsegueixen arribar per separat al camerino dels músics i es refugien allà durant hores fins al seu alliberament. Aconsegueixen salvar-se, però en sortir ja no són els mateixos ni saben si podran tornar a ser-ho.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*