Hostalric modifica el pressupost municipal per fer front a la crisi del coronavirus

Ple telemàtic Hostalric
Ple telemàtic Hostalric. Foto: Aj. Hostalric

L’Ajuntament d’Hostalric ha aprovat una modificació del pressupost municipal per tal de fer front als efectes de la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus. El ple que s’ha celebrat aquest dilluns per via telemàtica ha aprovat per unanimitat diverses modificacions de crèdit encaminades a mitigar els efectes de l’aturada econòmica al municipi.

La primera mesura és un increment de 20.000 euros de la partida dedicada a atenció social i assistencial. En aquest sentit es desplegaran programes de millora de l’ocupabilitat dirigits especialment a persones que estiguin aturades com a conseqüència de la pandèmia. Aquests programes es faran de forma conjunta amb el Consell Comarcal de la Selva.

El ple de l’Ajuntament també ha aprovat una partida nova de 20.000 euros que anirà destinada íntegrament a donar suport econòmic a les botigues i empreses d’Hostalric afectades per la crisi sanitària. També s’atorgaran 12 noves parades al mercat setmanal de venda no sedentària.

Altres mesures aprovades són l’adquisió de material informàtic destinat a que l’Ajuntament pugui assumir el teletreball amb plenes garanties i més dotació per a l’adquisició de productes de neteja i d’higiene, de nou vestuari i d’equipament de la policia local.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*