Hostalric organitza una fira de Sant Miquel de “petit format”

laselva360

Hostalric tindrà una fira de Sant Miquel de “petit format” del 25 al 28 de setembre. Ho ha anunciat l’Ajuntament de la població aquest mateix dimarts a través d’un comunicat.

La fira començarà aquest divendres amb el lliurament dels premis de la VI Bibliocursa i la Bibliocursa Jove. L’endemà dissabte es duran a terme visites guiades al Castell d’Hostalric i a l’exposició de suro ubicada a la Domus – Can Llensa. També tindrà lloc la Final Groc Talent que organitza la Comissió de Festes d’Hostalric, i el partit amistós entre el Club de Bitlles Emmurallats i el Perxes de S.F. de Buixalleu. La jornada també comptarà amb l’espectacle infantil de Ruskus Patruskus -espectacle infantil- i el concert de Cesk Freixas

Diumenge tindrà lloc la VIII Interclubs del Club d’Escacs d’Hostalric, la missa de Sant Miquel, una nova visita guiada al castell i l’espectacle de teatre El comediant, a càrrec de Cascai Teatre i Marcel Tomàs. Finalment. La fira s’acabarà dilluns amb un espectacle infantil a càrrec de La Boira Teatre i el taller de titelles, i amb un concert d’havaneres a càrrec de les Anxovetes.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*