Impuls comarcal al sector pesquer de la Selva Marítima

Jornada d'impuls al sector pesquer a Blanes
Jornada d'impuls al sector pesquer a Blanes. Foto: CC Selva

El Consell Comarcal de la Selva ha editat un vídeo i material promocional divers per donar a conèixer el sector pesquer de la Selva Marítima i posar en valor el peix de proximitat i la gastronomia associada. Es tracta d’una iniciativa cofinançada pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i el suport del Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava, tal com expliquen en un comunicat des de l’ens comarcal.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha destacat que “l’objectiu és també reivindicar el món marítim i pesquer com a element d’identitat del territori de la Costa Brava sud: Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar”.

Jornada a la Confraria de Pescadors de Blanes

En el marc d’aquest projecte s’ha celebrat una jornada a la Confraria de Pescadors de Blanes que ha comptat amb l’assistència d’una quinzena d’agents turístics.

Durant la sessió s’han exposat les iniciatives que s’estan impulsant per crear producte turístic entorn de la llotja i la subhasta del peix de Blanes, una de les més importants de la Costa Brava.

Entre els participants hi havia el Museu de la Pesca de Palamós, que ha exposat les aportacions del turisme pesquer a la millora del sector i també Grenyal-Aula Gastronòmica de Blanes que han explicat les visites guiades a la llotja o els tallers de cuina marinera que organitzen, entre altres activitats.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*