Independents de la Selva presentarà candidatures a 15 pobles per les municipals

Independents de la Selva presentarà candidatura a 15 pobles de la comarca per a les municipals. Foto: IdSelva
Independents de la Selva presentarà candidatura a 15 pobles de la comarca per a les municipals. Foto: IdSelva

El president d’Independents de la Selva i alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, ha anunciat que ja són 15 els municipis que comptaran amb una candidatura d’aquesta formació política per a les eleccions municipals de l’any vinent. Ho ha fet en el transcurs de la segona trobada de política municipal de grups independents que va tenir lloc el cap de setmana passat a Santa Coloma de Farners.

“Presentar llistes a 15 dels 26 pobles de la demarcació és una molt bona noticia, ja que és més d’un 50% dels municipis, i posa de relleu la connexió que ha tingut la formació en l’àmbit municipal” ha destacat Garriga, que ha assenyalat que “és probable que aquest número augmenti”. A hores d’ara, els pobles on està confirmat que Independents de la Selva comptarà amb una candidatura són Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Breda, Maçanet de la Selva, Massanes, Riudarenes, Sils, Caldes de Malavella, Vilobí D’Onyar, Santa Coloma de Farners, Arbúcies, Sant Hilari Sacalm, Anglés i Viladrau.

L’acte va servir per posar en comú les inquietuds dels diferents grups davant les eleccions municipals del proper 26 de maig. Es van oferir ponències vinculades al món de la política local, com ara “avantatges de ser membres de les institucions supramunicipals”, “com preparar una campanya electoral?” o “com fer una llista i què vol dir ser regidor”. També es van pronunciar ponències sobre el món jurídic envers el funcionament dels grups municipals, així com sobre la comunicació i relació amb els mitjans de comunicació.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*