L’institut Montsoriu d’Arbúcies aconsegueix un dels premis Escoles Verdes 2018

Acte d'entrega dels Premis Escoles Verdes 2018. Foto: Gencat
Acte d'entrega dels Premis Escoles Verdes 2018. Foto: Gencat

L’institut Montsoriu d’Arbúcies ha estat un dels centres reconeguts amb el Premi Escoles Verdes d’aquest 2018. L’acte d’entrega del guardó, que distingeixen actuacions, trajectòries i treballs de centres educatius que aposten pel medi ambient, es va fer a primers de desembre en el marc de la XVI Trobada d’Escoles Verdes, que ha tingut lloc a Cornellà de Llobregat.

L’institut selvatà ha estat reconegut per la “Ruta Transelva“, un projecte en el que participen vuit instituts de la comarca. El jurat ha valorat el fet que és “una actuació consolidada, que promou el treball en xarxa entre tots els instituts que són Escola Verda de la comarca, implicant a altres agents del territori, que té com a objectiu conèixer el patrimoni natural, social, històric, geològic, paisatgístic de la comarca i detectar els impactes o problemàtiques al llarg de la ruta i fer-ne denúncia”.

El projecte Ruta Transelva té com a objectiu donar conèixer la diversitat de la comarca, observar l’aprofitament dels recursos naturals i l’impacte humà, difondre, mitjançant les noves tecnologies, tant el patrimoni natural com el cultural i divulgar les problemàtiques ambientals que cal corregir.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha lloat “el paper imprescindible” que tenen els petits i joves a l’hora de transmetre la vocació sostenible.

Per altra part, tres escoles de la comarca han rebut el distintiu d’Escola Verda. Es tracta de l’Escola Pompeu Fabra d’Anglès, l’Escola Vedruna d’Arbúcies i l’Escola Bressol Municipal La Baldufa de Sant Hilari Sacalm.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*