L’institut Rafael Campalans d’Anglès oferirà classes d’islam aquest curs

laselva360

L’institut Rafaek Campans d’Anglès és un dels dos centres de secundària de la demarcació de Girona que aquest curs oferirà classes d’islam. Es tracta d’una prova pilot que ha engegat el Departament d’Educació en diversos centres catalans, entre ells el centre selvatà. A la demarcació de Girona també hi participa l’institut Vallvera de Salt (Gironès).

Els alumnes que vulguin podran estudiar la religió islàmica en aquests dos centres. El director dels serveis territorials d’Educació a Girona, Martí Fonalleras, ha detallat que “igual que s’ofereix la possibilitat d’estudiar religió catòlica” ara també es podrà estudiar la islàmica.

El Departament ha contractat un sol professor per ensenyar aquesta religió als dos centres gironins. Fonalleras ha detallat que “és una persona amb titulació universitària” i que compleix amb “els requisits per impartir aquesta assignatura”. Des del Departament han assegurat que els dos centres gironins s’han escollit per l’elevat nombre de sol·licituds que han rebut per estudiar la religió islàmica.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*