JuntsxCat de Santa Coloma critica els ‘entrebancs i objeccions’ d’alguns membres de la coalició

Susagna Riera - Joan Martí. Foto: Aj. SCF

El grup municipal de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha emès un comunicat en el que critica “els entrebancs i objeccions” d’alguns membres de la coalició de govern municipal. Junts per Catalunya governa en coalició amb ERC i Independents per Santa Coloma després de les eleccions municipals del passat mes de maig. Aquest pacte, però, es va gestar en unes poques hores després d’un ple de constitució amb molta tensió en el que no va ser possible la investidura de Susagna Riera (Junts per Cat) amb el suport dels Independents i PSC, que finalment va quedar a l’oposició.

Ara, Junts per Catalunya ha fet valoració dels primers quatre mesos en el govern en els que diuen que “la voluntat ha estat i és posar al dia i en ordre els temes més urgents que afecten a la població”. En el comunicat diuen que els seus cinc regidors treballen ” en unes condicions que no són les òptimes”. “Hi ha membres de la coalició que només posen entrebancs i objeccions a la nostra tasca. El que més ens dol és l’omissió deliberada d’informació a la que ens veiem abocats, per part d’alguns polítics, i l’efecte sobre la població, que ho veu com una batalla interna”, continua el comunicat.

L’alcaldessa i portaveu del grup municipal de Junts per Catalunya, Susagna Riera, ha dit a laselva360 que “en les reunions sembla que tot va bé però alguns regidors d’ERC fan servir les xarxes per criticar la feina que fem. Aprofiten qualsevol cosa per criticar-nos i després la gent pel carrer ens demana explicacions”.

Riera també ha dit que “així no podem treballar”. Preguntada sobre la possibilitat de trencar el pacte de govern amb ERC i governar amb el PSC ha dit que “ara no és el moment” i ha puntualitzat que la relació amb Independents de Santa Coloma “és bona i no tenim cap problema”.

En el comunicat que han emès aquest dissabte, Junts per Catalunya, posa com a exemple una de les polèmiques que han tingut lloc a Santa Coloma en els darrers mesos, com el que consideren “malanomenat acomiadament del tècnic de cultura’ de l’Ajuntament”. Des de Junts per Catalunya expliquen que aquest treballador no ha estat acomiadat, sinó que el contracte va finalitzar i van decidir no renovar-lo. Asseguren que es convocarà una plaça per substituir-lo.

Per altra part, des de Junts per Catalunya expliquen que des del mes de juny s’han trobat amb partides pressupostàries compromeses com les de festes, esports, cultura i benestar social i acusen ERC de “malbaratar els diners del poble per fer despeses florides abans de les eleccions”. També diuen que l’anterior govern republicà “no tenia guardats diners per aplicar la Relació Valorada de Llocs de Treball i ara diuen als treballadors que JuntsxCat vol gastar els diners del personal per a les festes”.

Des de Junts per Catalunya també es queixen de “l’endarreriment de reunions, propostes i aportacions per incomplir les dates en què s’han de presentar els documents bàsics de funcionament del consistori, i tot seguit fan córrer que tot endarreriment és culpa de la nostra inoperància”. També aclareixen que “la majoria de treballadors de l’Ajuntament són competents, fiables i dedicats”.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*