JuntsxCat de Santa Coloma diu que el canvi d’ubicació de les barraques està per decidir

Barraques Santa Coloma de Farners
Barraques Santa Coloma de Farners. Foto: Facebook Comissió de Barraques

Junts per Catalunya de Santa Coloma de Farners ha emès un comunicat en el que diu que el canvi d’ubicació de les barraques encara estar per decidir. Expliquen que el canvi s’ha plantejat tenint en compte criteris de seguretat i de protecció del medi natural, tal com explicava a laselva360 el regidor de Festes, Emilià González. Des de Junts per Catalunya també han emplaçat la ciutadania a debatre aquest tema en el proper Consell de Poble que tindrà lloc el 10 de març.

Afegeixen que “és una decisió que ha de ser consensuada i que cal prendre tenint en compte tots els agents implicats i tots els factors que hi juguen”.

Sobre la gestió de les barraques, diuen que treballen en unes bases reguladores que permetin que totes les entitats del poble puguin dir la seva sobre la programació.

Comissió de barraques: “restem encara incrèduls i tristos per la situació creada”

Els fins ara organitzadors dels concerts de barraques van explicar en un comunicat fet públic el passat 10 de febrer que el govern local els va comunicar en una reunió que va tenir lloc el 24 de gener un canvi d’ubicació de la festa major i de les barraques al final del carrer Moragas. Expliquen que en aquesta reunió també els van comunicar que la comissió quedava dissolta.

En el comunicat diuen sentir-se “incrèduls i tristos per la situació creada però esperançats i atents al desenvolupament dels fets”.

ERC: “el canvi d’ubicació s’ha de fonamentar en raons de pes”

Des del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), socis de govern de JuntsxCat, expliquen també en un comunicat fet públic el mateix dia que la “decisió s’ha pres sense el nostre coneixement”.

Els republicans creuen que “una decisió tan important com canviar la ubicació de la festa major s’ha de fonamentar en raons de pes i avalada per informes tècnics i econòmics que encara no hem vist”. També defensen la feina de la comissió de barraques i diuen que les discrepàncies amb l’Ajuntament “no es poden resoldre aplicant la llei del més fort i dissolent la comissió”.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*