La 25a fira de l’avellana de Brunyola tanca amb més de 3.500 visitants

Concurs sac esquena - Fira de l'Avellana
Concurs sac a l'esquena de la Fira de l'Avellana de Brunyola. Foto: CC Selva

La fira de l’avellana de Brunyola ha celebrat el primer quart de segle de vida amb un augment de visitants respecte l’any passat. Aquest cap de setmana han passat per la població selvatana més de 3,500 persones, 500 més que l’any passat 2018 segons els organitzadors. Els visitants han pogut gaudir de diverses activitats amb l’avellana com a eix central, especialment dels concursos que, enguany han tingut una alta participació.

L’alcaldessa de Brunyola, Anna Mascort, ha fet una valoració molt positiva de l’edició d’enguany i ha dit que “estem molt contents per com ha anat, i ens agrada veure que gent de totes les edats s’ho passi tan bé”.

El coordinador i pregoner d’enguany, Joan Carles Codolà, també s’ha mostrat molt satisfet i ha dit que “és un dels anys que hem tingut més participació en els concursos, especialment el IV Concurs de collir avellanes a mà. Una excel·lent manera de recordar com es feia abans”. Un altre dels concursos que ha despertat molta expectació entre els assistents ha estat el de sac a l’esquena.

Els organitzadors també han valorat molt positivament l’increment de visitants donat que “a l’octubre s’organitzen moltes activitats d’aquestes característiques a moltes poblacions de les comarques gironines”.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*