La colomenca Anna Cristeto serà la nova directora de El Periódico

Anna Cristeto en una fotografia del seu perfil de Linkedin
Anna Cristeto en una fotografia del seu perfil de Linkedin

La periodista de Santa Coloma de Farners Anna Cristeto serà la nova directora de El Periódico de Catalunya en substitució d’Enric Hernàndez, que ha estat al capdavant del rotatiu barceloní els darrers 9 anys. Cristeto serà la primera dona que accedeix al càrrec del diari en els seus 41 anys d’història.

Anna Cristeto va nèixer a la capital de la Selva el 1978 i ha desenvolupat la seva carrera fonamentalment en mitjans escrits. Fins ara, ha estat la delegada de l’agència Europa Press a Catalunya on es va incorporar l’any 2008 com a redactora en cap i assumint les seccions d’economia, tribunals i successos. El 2011 va obtenir l’ascens de delegada de l’agència.

Va iniciar la seva trajectòria professional a La Vanguardia l’any 2000 i el 2001 es va incorporar a la delegació catalana del diari Expansión. També va passar per La Gaceta de los Negocios i el gabinet de premsa d’UGT Catalunya.

El relleu al capdavant de la direcció de El Periódico és la primera gran decisió que es coneix després que fa unes setmanes es van anunciar la compra del diari per part del grup Prensa Ibérica.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*