La consulta dels Correbous de Vidreres serà el 15 de març

Ajuntament de Vidreres
Ajuntament de Vidreres

L’Ajuntament de Vidreres ha anunciat la data de la consulta popular per decidir el futur dels Correbous a la població. Serà el 15 de març, una data consensuada entre el consistori, l’Associació de defensa ambiental i animal de Vidreres i la Comissió que organitza la festa del Correbous.

La consulta serà presencial i se celebrarà al Centre Cívic. Tindrà un desenvolupament semblant a unes eleccions municipals, tenint en compte que els espais permesos per fer publicitat de campanya seran els mateixos que en uns comicis locals. La campanya començarà el 1 de març i s’allargarà fins el 13 de març, amb un dia de reflexió que serà el dissabte 14 de març. També hi haurà apoderats pel mateix dia de la consulta.

A la consulta podrà votar qualsevol persona resident a Vidreres major de 16 anys. La pregunta serà: Vols correbous a Vidreres?

La consulta sobre el Correbous de Vidreres arriba després dels incidents ocorreguts a la darrera festa major, quan un bou va saltar a les grades ferint diverses persones.

L’alcalde de la població, Jordi Camps ha dit que “és molt important que en aquest procés hi hagi el màxim de participació possible, demostrant que el poble ha sortit a votar i ha decidit ”.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*