La Diputació injecta gairebé 2 milions als Ajuntaments de la comarca i al Consell Comarcal

Consell Comarcal de la Selva. Foto: laselva360
Consell Comarcal de la Selva. Foto: laselva360

La Diputació de Girona ha fet pública aquest dimarts la injecció de gairebé dos milions d’euros als Ajuntaments de la comarca de la Selva i també al Consell Comarcal per tal de “garantir la liquiditat financera” d’aquestes administracions.

Des de la Diputació expliquen que aquest diners serviran per contrarrestar els efectes negatius que la crisi del coronavirus està tenint sobre les arques de les administracions locals i comarcals, que han hagut de fer front a la reducció, ajornament o supressió d’impostos i augmentar la despesa per atendre emergències socials i sanitàries derivades de la pandèmia.

Segons expliquen des de la Diputació en un comunicat, aquest import pertany a un avançament de la meitat del Fons de Cooperació Econòmica previst per a aquest any. Als Ajuntaments de la comarca s’injectarà un total de 1.518.896,88 euros mentre que al Consell Comarcal la xifra ascendeix a 448.737,01 euros.

La previsió és que les corporacions locals rebin els ajuts aquesta mateixa setmana. Al total de la demarcació de Girona s’injectaran gairebé 11 milions d’euros.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*