La Federació de Comerç de la Selva celebra deu anys de ‘Tour Retail’

Acte de celebració dels 10 anys de 'Tour Retail' que promou la Federació de Comerç de la Selva. Foto: CC Selva
Acte de celebració dels 10 anys de 'Tour Retail' que promou la Federació de Comerç de la Selva. Foto: CC Selva

El Museu de la Gabella d’Arbúcies ha estat l’escenari aquest dimecres al vespre de l’acte de celebració dels deu anys de ‘Tour Retail’, una iniciativa que promou la Federació de Comerç de la Selva. El ‘Tour Retail’ són uns viatges que permeten al comerç guanyador del concurs d’aparadors nadalencs de la comarca de la Selva conèixer eixos comercial d’altres ciutats.

Enguany, el comerç guanyador ha estat el forn de pa Can Corominas de Santa Coloma de Farners. Tindran l’oportunitat de conèixer el comerç de proximitat de Florència i Pisa durant tres dies del mes de maig.

L’acte celebrat a Arbúcies s’emmarca dins els actes de la celebració de la 3a edició de la Setmana del Comerç, una iniciativa promoguda pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya per posar en valor el comerç de proximitat.
El conseller d’Empresa del Consell Comarcal de la Selva, Pere Mas, ha estat l’encarregat de clausurar l’acte. Mas ha destacat “la gran tasca que s’està fent des de la Federació i ha encoratjat els comerços selvatans perquè continuïn treballant de la manera que ho han fet fins ara”.

El comerç de la Selva representa un 20% del total de comarques gironines. La Federació de Comerç de la Selva aplega aproximadament unes 500 botigues de tota la comarca.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*