La Federació de Comerç de la Selva presenta un joc per incentivar les vendes

La Federació de Comerç de la Selva ha presentat El Joc de la Laura
La Federació de Comerç de la Selva ha presentat El Joc de la Laura. Foto: CC Selva.

El Museu Etnològic del Montseny d’Arbúcies ha estat l’escenari de presentació de El joc de la Laura, una iniciativa comercial de la Federació de Comerç de la Selva per incentivar les vendes dels comerços associats.

El joc de la Laura és molt similar al popular Trivial. Consta d’un recorregut circular i els jugadors poden començar a qualsevol punt del tauler. Abans han de triar una associació de comerç de la comarca com a punt de partida. El jugador que aconsegueixi reunir set targetes dels sectors comercials en què s’organitza cada una de les associacions serà el guanyador de la partida. En el joc també es posen a prova els coneixements turístics i culturals de les poblacions representades.

El joc de la Laura dóna continuïtat a les aventures de la Laura, un personatge que la Federació va crear l’any passat amb el conte La Laura descobreix la Selva. En aquest sentit, la presidenta de la Federació de Comerç de la Selva, Marta Julià, ha explicat que el conte tenia com a objectiu “treballar en la pedagogia del patrimoni i el comerç de la comarca”. Julià ha explicat que “segons el municipi, els personatges del conte explicaven històries i llegendes de cada localitat lligades amb el seu teixit comercial”. “El joc de taula havia de mantenir l’esperit del conte: el foment del comerç i la descoberta del patrimoni”, ha assenyalat Julià.

A banda del joc també s’ha creat el cap gros de la Laura com una activitat més de dinamització del teixit comercial de la Selva. A més, el manipulat del joc s’ha fet a dos centres d’ocupació de la comarca, concretament al Centre Ocupacional d’Arbúcies i al Centre Ocupacional els Astres la Selva de Santa Coloma de Farners.

Hi haurà 20 jocs per municipi i se’n proporcionaran un a cada escola del municipi, així com a la Biblioteca Municipal. L’objectiu és que durant les fires i festes de les poblacions els nens i les nenes hi puguin jugar i així donar a conèixer el comerç del propi municipi, però també de tota la comarca.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*