La Federació de Comerç de la Selva promou missatges online de suport als comerciants

La Federació de Comerç de la Selva impulsa una campanya de suport als comerços de proximitat
La Federació de Comerç de la Selva impulsa una campanya de suport als comerços de proximitat.

Sota el paraigua de Sant Jordi i els Jocs Florals, la Federació de Comerç de la Selva ha llençat a les xarxes socials una campanya adreçada als clients de comerços de proximitat per tal que escriguin un missatge de suport als comerciants que no poden obrir per l’estat d’alarma.

A través d’un enllaç que es pot trobar a les publicacions de les diferents xarxes socials tothom pot escriure un poema, un rodolí o simplement “quatre ratlles” per expressar la importància d’aquest teixit comercial. Aquests escrits s’aniran publicant a les xarxes de la Federació de Comerç de la Selva i també de les set poblacions que en formen part: Arbúcies, Breda, Caldes de Malavella, Sant Hilari Sacalm, Santa Coloma de Farners, Sils i Vidreres.

Les publicacions que hagin tingut més likes s’enduran un premi amb vals de compra per gastar als establiments associats un cop s’aixequi el confinament. Aquesta campanya conjunta de les set associacions de comerciants donarà premis amb un valor global de 700 euros que es repartiran en 35 vals de compra de 20 euros cadascun.

La durada d’aquesta campanya és de dues setmanes i finalitzarà el dimecres 22 d’abril.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*