La Fundació Carl Faust cancel·la Les Nits de Marimurtra d’enguany

Big Mama a Les Nits de Marimurtra
Big Mama a Les Nits de Marimurtra. Foto: laselva360

La Fundació Carl Faust ha anunciat aquest dimecres la cancel·lació de la 15a edició de Les Nits de Marimurtra, el cicle de concerts de petit format que s’havia de fer el mes d’agost al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes.

En un comunicat, la Fundació explica que es fa “extremadament difícil fer compatible garantir la seguretat sanitària del personal i públic amb la celebració d’un concert que ofereixi una experiència suficientment satisfactòria”.

Ho explica Josep Borrell, gerent de la Fundació Carl Faust:

“Es feia molt difícil garantir tota aquesta seguretat i al mateix temps oferir una experiència a l’alçada de les que estem acostumats. Per tant, creiem que aquest any la millor decisió és postposar els concerts, anul·lar l’edició del 2020, tot i que ens feia molta il·lusió perquè era la quinzena i havíem preparat un cartell amb moltes ganes”.

Les Nits de Marimurtra és un cicle de concerts que normalment no apleguen més de 200 persones. Amb les condicions decretades per mantenir les distàncies de seguretat l’aforament es veuria reduït a menys de 40 persones, cosa que “no sembla atractiva ni per al públic, ni per als artistes, ni per als patrocinadors”, expliquen els organitzadors.

Fins aquest moment només s’havia anunciat el cap de cartell, que havia de ser Mònica Green. L’import de les entrades serà retornat de manera automàtica. Els organitzadors també treballen en un programa d’activitats alternatiu a Les Nits de Marimurtra.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*