La Generalitat recomana el confinament dels veïns dels municipis del Baix Ter

Carretera inundada a Anglès. Foto: Aj. Anglès
Carretera inundada a Anglès. Foto: Aj. Anglès

El govern de la Generalitat ha demanat aquest dimecres a la nit als veïns dels municipis de la conca del Baix Ter que es mantinguin confinats als seis domicilis tota la nit pel perill de desbordament del riu.

Això afecta a les següents poblacions selvatanes: Amer, Anglès, Osor, La Cellera de Ter i Sant Julià del Llor i Bonmatí.

La recomanació és que les persones que resideixin en plantes inferiors de les edificacions situades en zona inundable dels municipis del Baix Ter passin la nit en plantes superiors preventivament. Si no es considera viable o segur passar la nit en plantes superiors els municipis habilitaran un punt d’acollida en zona segura.

A Anglès, concretament, l’Ajuntament ha muntat un centre de comandament al gimnàs de l’escola Pompeu Fabra per coordinar les actuacions i atendre possibles incidències. Recomanen que totes les persones que visquin al carrer de les Fàbriques i la zona de Cuc passin la nit en una primera planta i, si no és possible, traslladar-se a casa d’un familiar o anar a passar la nit al gimnàs.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*