La Policia Local de Blanes certifica el precinte de la part il·legal del càmping Blanc d’Eivissa

Precinte del càmping Blanc d'Eivissa de Blanes. Foto: Aj. Blanes
Precinte del càmping Blanc d'Eivissa de Blanes. Foto: Aj. Blanes

L’Ajuntament de Blanes ha certificat el tancament definitiu de la part il·legal del càmping Blanc d’Eivissa, ubicat a la zona turística d’Els Pins de Blanes. Finalment no ha estat necessària l’actuació de la justícia ja que el propietari va fer el tancament el dia abans (dilluns) de forma voluntària. Tot i això, el consistori blanenc tenia una autorització del Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Girona per donar compliment a un decret d’alcaldia del passat mes de novembre, que ordenava de nou el precinte d’una part d’aquest càmping que s’havia construït de manera irregular.

Concretament, el decret d’alcaldia contemplava que s’havia de procedir al cessament de l’activitat i ús urbanístic de càmping mitjançant el precinte de les instal·lacions, així com implantar un tancament que separi la part il·legal de la que és correcte en l’establiment.

La policia local acompanyats de personal de l’Ajuntament han comprovat el correcte tancament de la zona afectada. En aquesta ocasió el propietari ha permès l’entrada al recinte dels agents i la comitiva municipal. Al gener passat, un empleat va negar l’entrada als treballadors municipals per ordre expressa del propietari.

El cas es remunta a l’octubre passat quan l’Ajuntament de Blanes va endegar un decret pel qual ordenava als responsables del càmping que procedissin al tancament de l’ampliació il·legal amb data límit de finals de novembre. Abans que s’esgotés aquest termini, però, els propietaris van demanar al consistori una pròrroga de tres mesos més perquè els clients que estaven instal·lats en la zona ampliada il·legalment poguessin recollir les seves pertinences.

L’Ajuntament va accedir i va concedir una ampliació de termini de 45 dies naturals. A tot això, els clients instal·lats a la zona afectada es van manifestar al novembre i van traslladar al consistori que no eren coneixedors de les irregularitats del càmping.

A mitjans de gener la policia local va certificar que la retirada del material i precinte de la zona no s’havia completat. És per això que es van presentar a les instal·lacions del càmping per fer efectiu el tancament però un empleat els va negar l’entrada per ordre expressa del propietari. Llavors el consistori va recòrrer a la justícia per obtenir una autorització d’entrada a la propietat, cosa que finalment no ha estat necessària.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*