La Policia Local de Blanes triplica les denúncies per no dur posada la mascareta

Agents de la Policia Local de Blanes
Agents de la Policia Local de Blanes. Foto: Aj. Blanes

Des de finals del passat mes de juliol la Policia Local de Blanes ha aixecat un centenar d’actes-denúncia per no portar posada la mascareta a la via pública. Les multes ascendeixen a 100 euros.

Això significa que en dues setmanes ha triplicat les que va aixecar durant els dos primers dies en què va començar la tasca sancionadora. Des de principis de juliol la Generalitat de Catalunya va acordar la obligatorietat de dur posada la mascareta per als majors de 6 anys amb les excepcions ja contemplades, independentment de si es pot mantenir o no la distància de seguretat.

Al principi, la Policia Local de Blanes va fer una tasca informativa i des de finals del passat mes de juliol els agents denuncien a totes aquelles persones que es detecta que no duen posada la mascareta i no tenen causa justificada per no fer-ho.

Les excepcions són pels infants que realitzen els casals d’estiu i per a aquelles persones que els resulti contraindicat per motius de salut. Tampoc l’han de dur els qui, per l’activitat que estan realitzant, resulti incompatible, com per exemple la pràctica d’esport.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*