La Selva passarà dilluns a la fase 2 del desconfinament

Santa Coloma de Farners
Santa Coloma de Farners

El Ministeri de Sanitat ha aprovat aquest dijous la proposta de la Generalitat per la qual la setmana vinent la Regió Sanitària de Girona -on s’inclouen els municipis de la Selva- passi a la fase 2 del desconfinament.

La fase 2 elimina la limitació horària per passejar, fer esport i sortir amb infants, que només s’aplicarà als majors de 70 anys. Es permeten les passejades en grups de no més de quinze persones.

Es reprenen parcialment les activitats restringides en la fase 1, amb limitacions d’aforament, com ara els restaurants amb servei de taula i les grans superfícies comercials, sense la possibilitat de romandre en zones comunes o recreatives. També es permet l’obertura de les platges i piscines recreatives.

En l’àmbit cultural, entren en funcionament els cinemes i els teatres, així com els monuments i equipaments culturals, amb el manteniment de mesures de seguretat i d’higiene. Finalment, a la possibilitat d’anar a llocs de culte i assistir a vetlles i enterraments, s’hi suma també la celebració de casaments, amb restriccions pel que fa al nombre de convidats.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*