L’Ajuntament de Santa Coloma suspèn temporalment els treballs forestals a Santa Coloma Residencial

Treballs forestals a Santa Coloma Residencial
Treballs forestals a Santa Coloma Residencial. Foto: Aj. SCF

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha suspès de forma temporal els treballs forestals que s’estaven realitzant a la urbanització Santa Coloma Residencial i a la zona verda del parc de la Font de l’Alemany.

Segons expliquen des del consistori en un comunicat, l’aturada dels treballs -que ha provocat nombroses queixes entre els veïns de la zona- té com a objectiu “disposar d’una major quantitat de temps per informar més detalladament la ciutadania, amb diagnòstics de situació per part d’especialistes en l’àmbit forestal”.

L’Ajuntament també requerirà l’assistència de tècnics de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona que van desenvolupar el projecte de prevenció d’incendis forestals per tal que “per tal de debatre i esvair tots els dubtes que els veïns i veïnes de la urbanització puguin tenir sobre qualsevol concepte relacionat amb el projecte forestal”.

Per altra part, des de l’Ajuntament han negat que s’hagin talat més arbres del compte per treure benefici econòmic.

La polèmica va saltar a finals d’agost quan els veïns van criticar obertament les tasques forestals que s’estaven realitzant, segons ells de manera incorrecta. Dies més tard, l’Associació de veïns de Santa Coloma de Residencial va encarregar un informe a un enginyer tècnic forestal que recomana al consistori “uns treballs més moderats” en aquesta zona.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*