laselva360, aquest dijous als ‘Vermuts Selvàtics’ del Servei d’Emprenedoria

Vistes des del castell de Farners, a Santa Coloma de Farners
Vistes des del castell de Farners, a Santa Coloma de Farners

laselva360 és avui el convidat dels “Vermuts Selvàtics”, el cicle d’entrevistes online a projectes emprenedors de la comarca que organitza el Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal de la Selva. Serà a partir de les 12 del migdia a través d’Instagram Live.

Els “Vermuts Selvàtics” van néixer poc després de l’inici del confinament per la pandèmia del coronavirus com una manera de donar visibilitat als emprenedors i emprenedors de la comarca de la Selva. Ara, les entrevistes s’han ampliat als projectes inclosos dins el programa “Test-Us” format per iniciatives emprenedores amb un alt potencial de creixement i desenvolupament.

laselva360 és un mitjà de comunicació d’àmbit comarcal que va néixer l’agost del 2018. Ha estat, però, durant el darrer any que s’ha realitzat una tasca més intensa a nivell de generació de continguts i posicionament de marca. Això ha donat els seus fruits per exemple a nivell d’audiència. Al mes de març passat el portal va enregistrar 21.000 usuaris únics.

El projecte -amb edició també a la comarca del Maresme- ha estat reconegut en el darrer any pel sector del periodisme. El passat mes de febrer, el podcast per Whatsapp d’aquest mitjà va ser finalista dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local que impulsa la Diputació de Girona i la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes. Dues setmanes més tard, laselva360 va guanyar un dels Premis Ràdio Associació com a millorar iniciativa en l’àmbit de la innovació.

Recentment laselva360 ha entrat a formar part de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) i es treballa per disposar del segell de certificació de l’audiència que atorga OJD Interactiva.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*