laselva360 estrena perfil a Instagram

Parada de roses de Sant Jordi a Santa Coloma de Farners. Foto: laselva360
Parada de roses de Sant Jordi a Santa Coloma de Farners. Foto: laselva360

Coincidint amb la diada de Sant Jordi d’enguany, laselva360 estrena perfil d’Instagram (@laselva360). I ho fa amb la imatge d’una de les parades de roses instal·lades aquest dimarts a la plaça Farners de Santa Coloma.

Es tracta d’un canal de comunicació que s’afegeix als que ja utilitza aquest portal de notícies de la comarca de la Selva per difondre els seus continguts, com Twitter i Facebook. Entre aquests dos últims sumen un miler de seguidors.

L’objectiu de la presència a Instagram de laselva360 és oferir a l’usuari un contingut extra al que es pot trobar al portal de notícies.

Instagram és una de les xarxes socials que està experimentant un fort creixement en els últims dos anys, sobretot entre el públic més jove. El contingut que comparteixen els usuaris a Instagram són fonamentalment imatges, tot i que també es poden publicar vídeos i fer retransmissions d’esdeveniments en directe.

Una de les funcionalitats que ha tingut més acceptació durant el darrer any ha estat la possibilitat d’afegir ‘stories’. Es tracta d’un contingut visual al que els usuaris poden afegir textos, imatges animades (GIF’s) o emoticones i que només és visible durant 24 hores.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*