laselva360 rebrà aquest dijous un dels Premis Ràdio Associació

Premis Ràdio Associació 2020
Premis Ràdio Associació 2020

Aquest dijous al vespre té lloc a Barcelona la gala de lliurament de premis de la 20a edició dels Premis Ràdio Associació, un esdeveniment que s’havia d’haver celebrat la passada primavera però es va ajornar per l’entrada en vigor del confinament. laselva360 i maresme360 rebran el Premi Innovació pel podcast diari d’actualitat comarcal que s’ha distribuït per Whatsapp entre octubre del 2019 i aquest mes de setembre i que actualment arriba als oients per diferents plataformes.

La gala de lliurament de premis s’ha hagut d’adaptar a les circumstàncies que exigeix l’evolució de la pandèmia del coronavirus. L’aforament de públic és limitat però l’esdeveniment es podrà seguir per streaming des d’aquesta adreça.

És el segon reconeixement del sector de la comunicació que rep aquest mitjà aquest 2020. El podcast de laselva360 també ha estat finalista dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local que atorga la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Diputació de Girona.

La proposta és un arxiu d’àudio d’uns dos minuts amb les notícies comarcals més importants de les darreres hores en format breu. Les persones que es donin d’alta en aquest servei reben el podcast de dilluns a divendres no festius a les set del matí. El servei també està disponible a Telegram, Spotify i la plataforma iVoox.

Enguany, els Premis Ràdio Associació han rebut la participació de 102 treballs entre les quatre categories. El Premi Innovació ha comptat amb 18 participants. “Les candidatures mostren el bon estat de la ràdio en català mitjançant la diversitat temàtica i territorial de les propostes”, expliquen des de Ràdio Associació en un comunicat.

La gala de lliurament de premis estarà presentada pels Òscars (Andreu, Dalmau) i tindrà lloc a la sala Foyer del Liceu a partir de les 19:30h.

Els Premis Ràdio Associació van ser creats l’any 2000 per la Societat Cooperativa Ràdio Associació de Catalunya, hereva de l’històrica emissora barcelonina EAJ-15 Ràdio Associació de Catalunya. Tenen la intenció de distingir i premiar els professionals de la ràdio en català i els millors programes del darrer any.

En aquests 20 anys d’història els Premis Ràdio Associació han reconegut la trajectòria professional de comunicadors com Jordi Basté, Mònica Terribas o Neus Bonet, entre molts altres. El jurat està format per Assumpció Maresma, Jordi Margarit, Joan Manuel Tresserras, Imma Tubella i Carles Solà.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*