Les altes ja superen als positius per coronavirus a l’Hospital de Blanes

Hospital Comarcal de la Selva
Hospital Comarcal de la Selva

Les dades de les últimes hores facilitades per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva parlen de tres nous casos positius de coronavirus confirmats aquest divendres a l’Hospital de Blanes. També s’han produït dues noves defuncions, el que eleva la xifra de morts per aquesta malaltia a un total de 13.

La bona notícia arriba per les altes hospitalàries, que avui han superat per primer cop els contagis. Aquest divendres s’han registrat 9 noves altes de persones que han superat la malaltia, i ja en són un total de 22 les que s’han produït fins a dia d’avui. Ahir ja es van igualar el número d’altes amb el de casos nous. Actualment, a l’Hospital de Blanes hi ha ingressades 34 persones per coronavirus.

Pel que fa al nombre de professionals sanitaris positius la xifra és de 76 (1 més que ahir), tot i que aquesta dada també inclou els professionals de l’Hospital de Calella.

A la Regió Sanitària de Girona -a la que pertany l’Hospital de Blanes i que inclou set comarques- el nombre de casos confirmats per coronavirus és de 1.450 d’acord amb les dades publicades al web de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQUAS), 150 més que en l’actualització anterior.

El nombre de persones ingressades en estat greu és de 108 i el total de persones hospitalitzades és de 597. Els professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 514.

A la Regió Sanitària Girona s’han registrat avui 16 noves defuncions amb Covid-19, amb un total de 144 persones mortes.

En darrer terme el nombre d’altes hospitalàries acumulades que s’han produït en els hospitals de la Regió és de 329.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*