Les notícies de la Selva, en un Podcast per Whatsapp

Whatsapp
Whatsapp

[ACTUALITZACIÓ] El podcast de laselva360 ara es distribueix a través de Telegram.

Pots donar-te d’alta AQUÍ. Més info en aquest enllaç.


laselva360 t’ofereix un servei gratuït de difusió de les notícies de la comarca de la Selva. Es tracta del Podcast per Whatsapp, un arxiu d’àudio d’una durada aproximada de 2 minuts que inclou les notícies comarcals més importants de les darreres hores en format breu. Les persones que es donin d’alta en aquest nou servei rebran el podcast de dilluns a divendres no festius a les set del matí via Whatsapp.

Perquè un podcast i perquè per Whatsapp?

Perquè ens agrada experimentar amb nous formats per fer-vos arribar els continguts de laselva360. El podcast no és un format nou i el Whatsapp tampoc és una plataforma nova però la combinació de totes dues eines sí que és una experiència no gaire habitual.

També sabem que gairebé tots vosaltres feu servir Whatsapp de manera més o menys regular. Creiem que amb aquest servei aportem un valor afegit a la nostra audiència.

Prova pilot a la primavera

La posada en marxa d’aquest servei és el resultat d’un experiment que vam fer la passada primavera entre grup reduït de persones.

Durant una setmana, aquest grup van rebre un àudio amb els titulars de les notícies comarcals més destacades, la previsió del temps i un  fragment d’una cançó.

El resultat de la prova pilot va ser excel·lent. El 85% dels que van participar van valorar el servei entre notable i excel·lent i el 96% va respondre que el recomanaria i que, en cas que es posés en marxa definitivament, el voldria rebre. A més, el 80% va considerar que el contingut del podcast era l’adequat.

L’aplicació de missatgeria instantània més popular

Whatsapp és un dels canals de comunicació més populars del món. Compta amb més de 1.200 milions d’usuaris arreu del planeta. És propietat de Facebook, que el va comprar el 2014 per 19.000 milions de dòlars.

Whatsapp ha canviat per complet la manera de comunicar-nos, relegant les trucades i els SMS a un lloc més discret.

2 Comentaris

  1. La posibilidad de recibir las noticias por audio a través de WhatsApp me parece perfecto.
    Pero para los trabajadores que trabajan con ruido, etc .
    Hay la posibilidad de recibir los titulares por WhatsApp escrito con enlace directo a la noticia de laselva360?
    Agradeceria respuesta al tema expuesto, esperando noticias suyas se despide atentamente David

    • Hola David, gracias por tu comentario. Por el momento no contemplamos la posibilidad de enviar los titulares con un enlace por Whatsapp, aunque no lo descartamos en un futuro. Si prefieres leer un resumen de las noticias en lugar de escucharlas puedes apuntarte a nuestra newsletter semanal. Encontrarás el formulario justo al final de cada noticia. Por otra parte, el audio que enviamos por Whatsapp lo puedes escuchar en cualquier momento del día. ¡Un saludo!

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*