Les protagonistes de “Set amigues i un robatori misteriós a Egipte” presenten el llibre a la seva escola

"Set amigues i un robatori misteriós a Egipte" es presenta avui a l'escola de les protagonistes.
"Set amigues i un robatori misteriós a Egipte" es presenta avui a l'escola de les protagonistes.

Les protagonistes de “Set amigues i un robatori misteriós a Egipte” presentaran avui el llibre a la seva escola, Les Alzines. Les autores del llibre destinaran els diners el projecte Hospital Amic de Sant Joan de Déu.

Coincidint amb la setmana de les Fires i Festes de Sant Narcís, l’escola ha programat la presentació del llibre solidari per les alumnes de 5è, 6è i 1r d’ESO. D’aquesta manera, la Mariona Serra (Santa Coloma de Farners), l’Ariadna Bosch (Girona), l’Ariadna Vila (Girona), la Núria Rosón (recentment Zamora), la Ceci Cuadrado (Girona), la Clàudia Cantó (Girona) i la Berta Parra (Girona) podran explicar com va sorgir la idea d’escriure el llibre i com ho van materialitzar. L’acte es farà al pavelló poliesportiu de l’escola, a dos quarts de dotze del migdia i seguint les mesures de la Covid-19.

La presentació anirà a càrrec de la directora del centre, Esther Latre; de fet, Latre ja va participar de la presentació del llibre a Santa Coloma de Farners el passat 3 d’octubre. La directora del centre sempre explica la importància de la col·laboració i les ganes de treballar de les noies a l’hora d’escriure un llibre conjunt. A més, “Set amigues i un robatori misteriós a Egipte” té una finalitat solidària: els beneficis del llibre, que ja es va vendre per Sant Jordi, es destinaran al projecte Hospital Amic de Sant Joan de Déu.

Presentació a l’escola Les Alzines

Després de l’obertura de l’acte per part de la directora serà el torn de la professora i tutora de 6è de primària de les escriptores. Està previst que, després de la intervenció de les escriptores, hi hagi un torn obert de preguntes. Un cop finalitzi l’acte de presentació, les protagonistes tindran l’oportunitat de signar llibres a tots els alumnes que el comprin abans o després de la presentació.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*