Levi Orta exposa al museu La Gabella d’Arbúcies

Cartell de l'exposició de Levi Orta
Cartell de l'exposició de Levi Orta. Foto: CC Selva

El Museu Etnològic del Montseny la Gabella, a Arbúcies, acull des d’aquest dimecres 31 de juliol l’exposició Levi Orta, Copista d’artistes polítics. Es tracta d’una proposta que és el resultat d’un treball d’investigació que ha fet l’artista sobre el component creatiu de la política i que convida a repensar la forma en què les posicions ideològiques es barregen amb l’art i els seus diferents actors.

Des de la ironia i el sarcasme l’artista intenta aprendre de la política copiant les obres d’art que han realitzat polítics cèlebres. La intenció del treball no és fer cap tipus d’apologia d’aquests polítics, sinò mostrar la instrumentalització que han intentat fer o fan de l’art. És per això que Levi Orta analitza les incursions dels líders polítics en el món de l’art i intenta analitzar des d’una posició crítica la instrumentalització que alguns polítics fan del món de l’art.

El projecte forma part de l’Art en Ruta

L’exposició de Levi Orta és la guanyadora de l’Art en Ruta 2019. Art en Ruta és un cicle d’exposicions itinerants de promoció de les arts visuals que posa en relació i estableix un circuit entre els artistes i els municipis de la Selva. Es tracta d’un projecte impulsat pel Consell Comarcal de la Selva a través de Selvacultura.

En el marc d’aquesta exposició, Levi Orta farà una presentació pública el divendres dia 16 d’agost a les set de la tarda.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*