Levi Orta exposa la seva obra a Blanes

Levi Orta
L'artista Levi Orta ha estat el guanyador de l'Art en Ruta 2019. Foto: SelvaCultura

L’exposició de l’artista cubà Levi Orta que retrata el component creatiu de la política continua el seu recorregut per diferents espais de la comarca. Ara, es pot veure a la Casa Saladrigas de Blanes fins l’11 d’octubre. L’exposició consta de sis obres i un vídeo que recopila diversos fragments documentals.

L’obra de Levi Orta és un treball d’investigació de l’artista que convida a repensar la forma en què la ideologia política es barreja amb l’art i amb els diferents actors, fonalmentalment els polítics. D’aquesta manera, Orta investiga les incursions dels líders polítics en el món de l’art i fa servir la còpia per analitzar la frontera entre l’art i la política.

A més, l’artista analitza de forma crítica la instrumentalització que alguns polítics han fet del món de l’art.

L’exposició de Levi Orta forma part del projecte Art en Ruta, un cicle d’exposicions itinerants que promociona artistes de la comarca de la Selva per diferents municipis. L’objectiu del projecte és crear un circuit anual expositiu i s’emmarca dins de la iniciativa SelvaCultura, amb la que el Consell Comarcal de la Selva busca dinamitzar social i econòmicament la comarca a través de la cultura.

Les properes poblacions que acolliran l’obra de Levi Orta són Anglès, La Cellera de Ter i Vilobí d’Onyar, encara amb dates per confirmar.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*