Lloret cancel·la tots els actes de la festa major de Santa Cristina

Ajuntament de Lloret de Mar. Foto: Aj. Lloret
Ajuntament de Lloret de Mar. Foto: Aj. Lloret

El govern municipal de Lloret de Mar ha decidit cancel·lar tots els actes de la festa major de Santa Cristina pels nous brots de coronavirus que s’estan coneixent arreu de Catalunya. El consistori ho ha anunciat després d’una reunió extraordinària que s’ha celebrat aquest diumenge per la tarda. Tot i que a la població no hi ha cap brot el govern municipal ha pres aquesta decisió “com una mesura de prudència i prevenció”, expliquen des de l’Ajuntament en un comunicat.

La festa major s’havia de celebrar del 21 al 26 de juliol. Amb anterioritat, el consistori ja havia eliminat del programa els actes amb més risc d’aglomeracions com per exemple el correfoc o el castell de focs articials, “però la situació actual desaconsella mantenir la celebració d’altres activitats amb participació popular”.

La suspensió de moment només s’aplicarà al programa de la festa Major, i no afecta a la resta d’activitats culturals i esportives programades per la resta de l’estiu, que seran avaluades en funció de les circumstàncies.

Per la seva banda, Blanes manté de moment la festa de Santa Anna per al proper cap de setmana, una festa marcada també per la pandèmia. Hi haurà sis escenaris principals repartits a diferents barris amb les mesures de distanciament de seguretat. Tot el públic estarà assegut, i l’horari no s’allargarà més enllà de la mitjanit. Els actes més populars es faran a l’escenari principal del Passeig de Mar i les activitats es retransmetran per streaming per arribar al major nombre possible de públic i evitar aglomeracions.

 

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*