Lloret, Vidreres i Maçanet acolliran espectacles del Fitag 2020

Foto grup Fitag 2020
Foto grup Fitag 2020. Foto: Manel Bielsa - Càmera Rosa

Aquest vespre té lloc a les escales de la Catedral de Girona la inauguració de la 20a edició del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, el Fitag. La sessió inaugural és una coproducció de diferents companyies teatrals amateurs de les comarques gironines -Theresienstadt- en què una vintena de joves intèrprets (actors i cantants) de Cràdula Teatre i Cor Preludi seran els protagonistes.

L’edició d’enguany es durà a terme del 25 al 29 d’agost. Segons el director del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, Martí Peraferrer, “es tracta d’una programació especial, molt més centrada en els grups locals i de països pròxims degut a les restriccions de circulació entre països per la COVID-19″.

Entre les propostes hi ha, un any més, el Fitag Municipis. Enguany les representacions arriben a les poblacions selvatanes de Lloret de Mar, Vidreres i Maçanet de la Selva entre el 27 i el 29 d’agost. També a Llançà, Sant Gregori i Sant Pere Pescador.

Entre les companyies de la comarca de la Selva hi ha l’Aula de Teatre de Lloret de Mar que porta al Fitag la representació de ‘Universos Paral·lels”. Es tracta d’una obra que s’havia d’haver estrenat al maig al Teatre Municipal de Lloret però que es va haver de cancel·lar per la pandèmia.
També de Lloret de Mar hi ha la companyia Corset Teatre i Butaka Jove (Associació Muekka) que porten la representació de ‘No t’ho callis’.

De Maçanet de la Selva hi participa al Fitag d’enguany la companyia Maçateatre (Aula de Teatre de Maçanet de la Selva) amb ‘Volta i Volta’ i el Grup de Teatre de Sant Hilari representarà ‘Línies Obertes’.

L’edició d’aquest 2020, com tots els esdeveniments que no s’han cancel·lat, estarà marcada per les mesures de contenció del coronavirus. Per exemple, totes les entrades, tant les gratuïtes com les de pagament, s’han d’adquirir per internet.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*