Maçanet acull avui la segona Mostra de Curtmetratges #itutambé

Teatre de La Societat de Maçanet de la Selva. Foto: Aj. Maçanet
Teatre de La Societat de Maçanet de la Selva. Foto: Aj. Maçanet

El teatre La Societat de Maçanet de la Selva és l’escenari que aquest divendres a les set vespre acull la segona Mostra de Curtmetratges del projecte #itutambe. La Mostra servirà per donar a conèixer els treballs audiovisuals que han realitzat els joves de les urbanitzacions de Riuclar (Massanes), Aiguaviva (Vidreres), Vallcanera (Sils), Santa Coloma Residencial (Santa Coloma de Farners), Montbarbat (Maçanet de la Selva), Can Fornaca (Riudarenes) i Riells i Viabrea.

Durant l’acte també es farà l’entrega de premis als millors curtmetratges que s’han realitzat en el marc de les formacions del #itutambé, un projece que es desenvolupa a set urbanitzacions de la comarca de la Selva amb l’objectiu de dinamitzar aquests espais que sovint es troben allunyats del nucli urbà i de crear xarxa social. Entre les novetats d’enguany hi ha la creació del guardó especial al millor dels curtmetratges que patrocini La Selva TV.

En el desenvolupament del projecte d’aquest any hi han col·laborat els mateixos ajuntaments que participen en el projecte, les associacions de veïns i altres entitats de les urbanitzacions.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*