Maçanet de la Selva destinarà més recursos a la neteja

Neteja Maçanet de la Selva
Neteja Maçanet de la Selva. Foto: Aj. Maçanet

L’Ajuntament de Maçanet de la Selva ha anunciat que està treballant en un “pla de xoc” per abordar la gestió de la neteja de la via pública del municipi. Ho ha anunciat aquest dimarts la nova alcaldessa de la població, Natàlia Figueras.

Segons expliquen des del consistori en un comunicat de premsa, l’actual dimensionament de la brigada municipal no permet satisfer les necessitats de la població per la qual cosa “s’han de buscar fórmules per equilibrar la dimensió territorial amb la capacitat real de treball”. Maçanet té una extensió de terreny de més de 45,21 quiòmetres quadrats repartits en vuit veïnats, alguns de gran extensió com les urbanitzacions Maçanet Residencial Park, Montbarbat i Mas Altaba.

El nou pla, que es començarà a aplicar la setmana vinent, implicarà la contractació de serveis externs segons l’alcaldessa. Figueras ha assenyalat que “es tracta d’una actuació de curta durada i de gran impacte que ha de ser l’inici d’una nova forma de veure la neteja de la via pública”.

Entre les actuacions previstes hi ha la utilització d’un camió escombradora de gran capacitat per fer una neteja mecànica de les urbanitzacions; la neteja a pressió de tots els contenidors i sanejament de l’entorn o el desbrossament d’herbes de les voreres  amb un raspall metàl·lic, entre altres.

Una vegada finalitzi aquest pla inicial, el consistori farà una valoració de les necessitats que s’hagin detectat per tal de fer una planificació dimensionada per tot el municipi.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*