Més d’un miler de visitants al castell de Montsoriu durant l’estiu

Visites al castell de Montsoriu
Foto: CC. Selva

Les bones previsions s’han complert. El castell de Montsoriu ha rebut aquest estiu la visita de més d’un miler de persones. Una xifra que encara és més positiva si tenim en compte que l’espai es va obrir al públic a mitjans de juliol després del tancament obligat per la pandèmia del coronavirus. Durant el cap de setmana de tres dies de la Diada Nacional de Catalunya, el castell va rebre la visita de 370 persones.

Des del Patronat del Castell de Montsoriu valoren molt positivament aquesta xifra de visitants i confien que aquesta tardor les visites guiades continuïn mantenint la bona dinàmica.

I és que les visites guiades han tingut una “molt bona acollida” durant tot el mes d’agost segons expliquen des del Consell Comarcal de la Selva. En aquest sentit, el president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga, ha explicat que està previst que aquest mes de setembre s’incorpori una nova visita guiada els dissabtes a la tarda, concretament a dos quarts de quatre del migdia. Actualment, aquestes visites es fan els dissabtes i els diumenges a les deu del matí a dos quarts de dotze del migdia, si bé el castell està obert de dijous a diumenge.

Des del Patronat del Castell confien que durant els mesos d’octubre i novembre, el nombre de visitants assoleixi “rècords històrics” donat que aquest estiu moltes persones han anul·lat les seves vacances i han decidit fer sortides els caps de setmana i fer turisme de proximitat.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*