Mor Jordi Gironès, exalcalde de Riudarenes i expresident del Consell Comarcal

Jordi Gironès AIR. Foto: Facebook AIR
Jordi Gironès (tercer per la dreta). Foto: Facebook AIR

Aquest dilluns s’ha conegut la mort de Jordi Gironès, exalcalde de Riudarenes i expresident del Consell Comarcal de la Selva. Ha estat trobat mort a casa seva tot i que es desconeixen les causes i les circumstàncies de la seva mort.

Gironès va ser alcalde de la població selvatana des del 1995 fins les darreres eleccions municipals del mes de maig sota les sigles del l’Agrupació d’Independents de Riudarenes (AIR).

Va governar el municipi durant 21 anys amb un parèntesi de tres anys, donat que una moció de censura impulsada per CiU l’any 2008 el va deixar a l’oposició en favor de Jordi Ros fins que el 2011 va tornar a guanyar les eleccions i va recuperar l’alcaldia. Gironès també va ser diputat de la Diputació de Girona i president del Consell Comarcal de la Selva entre els anys 2009 i 2011, fruit d’un pacte entre Convergència i Unió (CiU)  i el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC).

L’actual president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha lamentat la mort de Gironès i ha assenyalat que “avui és un dia trist per al Consell Comarcal de la Selva ja que ens deixa una persona que va dedicar la major part de la seva vida al seu poble d’adopció i a la seva gent”.

Jordi Gironès va deixar la política activa a finals del passat mandat quan va cedir el relleu a Esther Sarret, que va ser la cap de llista d’AIR.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*