Mycheftool, guanyadora d’un dels Premis Emprenedors Revolució 4.0

Xevi Garriga i Adrià Bosch són els creadors de Mycheftool
Xevi Garriga i Adrià Bosch són els creadors de Mycheftool

L’empresa selvatana Mycheftool ha estat la guanyadora d’un dels Premis Emprenedors Revolució 4.0 -en la categoria Innovació- que per segon any atorga el programa de Catalunya Ràdio “Revolució 4.0”. L’acte de lliurament de premis va tenir lloc dimecres al vespre a l’antiga fàbrica Damm de Barcelona.

Mycheftool és també el nom de l’àplicació creada per Xevi Garriga i Adrià Bosch. L’app permet als negocis del sector de la restauració dissenyar els menús, controlar el cost de cada plat i l’estoc d’ingredients, entre altres funcionalitats. L’empresa té la seu a El Centre – Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners.

Xevi Garriga, un dels creadors de l’aplicació, ha explicat a laselva360 el que significa per a ells aquest premi:

Significa un reconeixement a anys de sacrifici. Ja comença a ser hora que algú reconegui la feina feta durant aquest temps. Estem molt contents.

Garriga reconeix que a Catalunya i Espanya no és fàcil tirar endavant projectes:

Fàcil no és. Estem en un país en el que si no tens padrins és molt difícil tirar endavant projectes. Costa molt. Els que no els tenim, els que hem hagut de picar pedra des del principi, ens ha costat més. Però aquí estem.

Tot i així, Xevi Garriga creu que és important intentar fer realitat els projectes:

Que ho provin. Perquè si no sempre quedarà aquella cosa de no haver-ho intentat. I que no s’enfonsin a la primera patacada. Nosaltres en portem unes quantes però es va veient llum al final del camí.

Per altra banda, Xevi Garriga creu que el fet de ser una de les empreses residents de El Centre – Eix de Negoci, ha estat vital per al desenvolupament del projecte:

Sense el suport de El Centre no estariem aquí. Al final, aquí hi ha molta gent diferent que et dona molts punts de vista diferents i suport moral. I nosaltres intentem fer el mateix.

Revolució 4.0 és un programa de Catalunya Ràdio presentat per la periodista Xantall Llavina i que està dedicat als emprenedors i a la transformació digital. S’emet els diumenges de 23 a 24h i el proper mes de maig farà el salt a TV3.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*