Natàlia Figueras, nou membre de l’executiva de l’FMC

L'assemblea de l'FMC aquest divendres. Foto: Aj. Mataró
L'assemblea de l'FMC aquest divendres. Foto: Aj. Mataró

L’alcaldessa de Maçanet de la Selva, Natàlia Figueras, ha estat escollida membre de l’executiva de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) durant la 30a Assemblea General de l’entitat que s’ha celebrat aquest divendres a Barcelona. El fins ara president, l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha estat rellevat en el càrrec per l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau. Amor ocupava el càrrec des del 2013.

Figueras és l’única representant de la comarca de la Selva en aquesta entitat municipalista i l’acompanyen en l’executiva 19 representants municipals més.

Les viceprèsidencies han recaigut en l’alcalde de Mataro, David Bote; l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini; l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido; l’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan; l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas; l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa i l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler.

L’Assemblea d’aquest divendres ha aprovat una resolució en la que s’acorda treballar per elaborar una proposta que permeti la unificació de les entitats municipalistes i constituir una taula paritària entre l’FMC i l’Associació Catalana de Municipis (ACM). La intenció és fer aquesta unificació en el present mandat.

L’assemblea també ha servit per ratificar el pressupost de l’entitat de l’exercici 2019, els comptes anuals de l’exercici de l’any passat i la memòria d’activitats i de gestió corresponent a l’any 2018.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*