Neix Sílex, la firma de sabates minimalistes amb signatura selvatana

Neix Sílex, les sabates minimalistes amb signatura selvatana
Sílex presenta el seu primer model el 15 de juny. Foto: Sílex.

Sílex és el nom de la marca de sabates minimalistes amb signatura selvatana que està a punt de veure la llum. El proper 15 de juny presenten el seu primer model i començaran una campanya de crowfunding per tal validar el seu model de negoci i obtenir finançament.

En Cesc, un dels dos promotors del projecte, explica les característiques de les sabatilles.

“Aquest concepte aplicat al calçat es refereix a que reuneixen un seguit de particularitats que fa que portar-les sigui una experiència similar a anar descalç. Això s’aconsegueix fent que aquest calçat sigui molt flexible, molt lleuger, amb més amplada de l’habitual a la zona on s’allotgen els dits i amb una sola molt prima i totalment plana”.

El nom de la marca, Sílex, està molt relacionat amb el fet que “som el resultat de milers d’anys d’evolució” segons expliquen els impulsors en una nota de premsa. Per altra part, una de les idees que la marca intenta difondre és que “s’ha de trobar un equilibri entre el nostre lent ritme evolutiu i la
velocitat a la que es mou tot el que ens envolta”, afegeixen.

El projecte va néixer a finals del 2018 i està emparat pel programa “Test Us” del Consell Comarcal de la Selva. L’empresa té la seu a Santa Coloma de Farners i el projecte ha estat assessorat al Centre – Eix de Negoci.

Sigues el primer/a en comentar

Respon

Tu dirección de correo no será publicada.


*


*